Sex UOK:are med specialnummerlapp på Oringen

Sex UOK:are har äran att springa ut på den sista etappen med den åtråvärda nummerlappen som visar att man är bland dom 15 bästa i sin klass i Oringen.

Bästa totalplacering har Elisabeth Fries som går ut som fyra i D 55 i något av ett ingenmansland, det är mycket tid att ta in för att klättra i resultatlistan och marginalen bakåt är ganska väl tilltagen också.

Brödrakampen i H 60 blir intressant att följa. Anders Fries ligger femma och är placeringen före Clas som bara har fyra sekunder att plocka in. Det finns flera tänkbara scenarier men ett troligt är att Clas på sedvanligt manér rusar på och skapar en lucka till Anders. Men sen är frågan om Clas håller ihop det eller om det blir nåt juniormisstag som gör att Anders med en säkrare orienteringspolicy smiter förbi igen och segrar i familjefejden!

Åsa Bäckstrand har haft legat bland de 10 främsta hela veckan i D 40 Kort och går nu ut som åtta i klassen. Isak Lundholm har startnummer 12 i H 14 och den siste UOK:aren med special-nummerlapp är Anna Karin Nilsson i D 50 Kort som har klättrat undan för undan till en 13:e plats.

Ett par hedersomnämnaden idag också bland våra ungdomar där Tuva Sirviö gjorde veckans bästa lopp med en 17:e plats i D 11 och till Alice Larsson som fick till sitt bästa resultat med en fin 19:e plats i D 13.

Lycka till alla UOK:are på slutetappen!

Det här inlägget postades i framsida, nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *