Gott nytt 2018 önskar Umeå OK!

januari 9, 2018 Tjelvar No comments exist

Ett nytt år har startat och Umeå Orienteringsklubb önskar alla medlemmar, samarbetspartners och orienterare från andra klubbar ett härligt 2018! Vi i UOK kan lägga ett mycket framgångsrikt år – 2017 – till handlingarna och blicka fram mot ett lite lugnare, men förhoppningsvis lika roligt år igen.

Året börjar med riktig vinter vilket ger förhoppningar om ett bra utbud för alla som vill åka skidorienteringar. Vi har också träningar nu i vinter på onsdagar som vi hoppas ska bli välbesökta, för dom yngsta (8-12 år) är det lekfulla löpträningar utomhus och för tonåringar och äldre blir det mer styrkeinriktad träning inomhus.

I februari blir det årets första klubbresa och det blir till Arvidsjaur 15-18/2 där vi har ett vinterklubbläger som vi tror kommer att bli häftigt med mycket skidåkning i olika former och andra kul aktiviteter.

Under vintern rullar det också på med planering i stort och smått inför barmarkssäsongen där det kommer att hända massor av trevliga aktiviteter. Men det får vi återkomma till framöver.

Än en gång önskar vi er alla ett härligt 2018 med Umeå OK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *