Dubbel vinst för UOK på Idrottsgalan

februari 24, 2018 Tjelvar No comments exist

Umeå OK var nominerade inom fyra olika kategorier på Umeås Idrottsgala. Det blev till slut två vinster. Ulrik Nordberg blev utsedd till Årets idrottsman 2017, i första hand för sin prestation att vinna VM i skidorientering på sprintdistans i Ryssland. I kategorin Årets ledare fick Tjelvar Otterbjörk det priset.

Umeå OK var också nominerade i kategorin Årets prestation genom Ulrik Nordberg för sin VM-seger och inom Årets mest hållbara förening. Det sistnämnda med tonvikt på de hälsobefrämjande aktiviteter vi genomför genom våra arrangemang av Naturpasset (Skoj på hoj bl.a.) och att vi också kör upp promenadstigarna i Gammliaskogen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *