Isak tog helgens SM-dubbel

februari 25, 2018 Tjelvar 1 comment

Två SM-medaljer till UOK:are idag i Östersund på långdistansen. Isak Lundholm vann H 15 igen och hade en marginal på nästan fem minuter till tvåan. I H 21 tog Erik Blomgren en bronspeng när han efter 80 minuters åkning var dryga två minuter efter Markus Lundholm från OK Renen som vann.

Simon Eriksson hade inte samma fart på skidorna som igår och slutade fyra i H 20 och brorsan Rasmus kunde inte reparera en 10-minutersbom på andra kontrollen i H 15 utan slutade femma – men från tvåan till mål var han t.o.m. snabbare än Isak som vann – men det är ju helheten som räknas!

1 Comment on “Isak tog helgens SM-dubbel

  1. Grattis för fina prestationer under helgens SM-tävlingar för er allihopa även ni som var strax efter medaljörerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *