Linda och Elise – välkomna i UOK-styrelsen

februari 28, 2018 Tjelvar No comments exist

UOK:s årsmöte gav två nya styrelseledamöter. Välkomna in i maktens korridorer Linda Sandblad och Elise Rognsvåg. Och tack Anna Hallmén och Simon Nilsson för era insatser i styrelsearbetet – men båda fortsätter i klubbarbetet med andra ansvarsuppgifter.

Styrelsen består nu av:
Bert Eriksson (vice ordf), Tjelvar Otterbjörk (ordf), Elise Rognsvåg, Sanna Rönnlund, Linda Sandblad, Margita Sundell (kassör), Gunnar Tiger (sekreterare)

Å dessutom kan nämnas att rekryteringen av nya ledare och ansvarsposter har varit lyckosam, men fortfarande pågår. Totalt är vi nu ungefär 60 olika personer i klubben som är klara för olika ledar-, tränar- eller ansvarsuppdrag under 2018!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *