Prova på skidorientering på söndag 18/2

februari 15, 2018 Tjelvar No comments exist

Mellan kl 11.00 och 12.00 på söndag den 18.2 kommer Umeå OK att ha instruktion i skidorientering  för nybörjare vid Carlshöjdsskolan. I första hand vänder vi oss till ungdomar så därför bjuder vi på fika med saft och bullar till alla ungdomar. MEN, alla är välkomna!

Två delar: en slinga med teknikövningar anpassade för skidorienteringsåkning och en enkel skidorientering på cirka 2 km fågelvägen. Båda delarna kan genomföras på tid med SportIdent, så ta med ”pinnen” om du har.

För de som så önskar, kommer karta från Naturpasset Vinter, Carlshem att finnas för lite längre, enkel skidorientering. Printa gärna ut en egen karta, som finns publicerad på den här sajten http://skidovasterbotten.se/wp-content/uploads/2018/02/Carlshem-naturpass.pdf

Väl mött, hälsar Umeå OK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *