Utnyttja klubbförtur för anmälan!

februari 19, 2018 Tjelvar No comments exist
I Umeå OK ska vi fortsätta med vår rekryteringsverksamhet och eftersom det har blivit så populär så har vi de senaste åren fått begränsa antalet deltagare i grupperna för nya deltagare. Vi kommer att öppna anmälan för allmänheten den 1 mars, men innan dess har ni som redan är medlemmar möjlighet att anmäla er enligt den klubbförtur som vi tillämpar. Alltså: Har ni i familjen varit med tidigare och också betalat medlemsavgiften för 2018 så kan ni anmäla deltagare till följande olika grupper, absolut senast den 26 februari via mejl tjelvar@telia.com
 
    SKOGSLEK – för barn födda 2010-2012. Skogsleken är en verksamhet som går ut på precis det den heter – alltså lekfull verksamhet i naturen där det också förekommer moment av orientering – men det är inte fråga om orienteringsträning för nybörjare.
 
    JÄRVARNA – för barn/ungdomar födda 2009 och tidigare. Järvarna är en grupp där vi tränar orientering från grunden på grön och vit nivå. När tränarna bedömer att en deltagare är mogen och har kunskap att träna självständigt på vit nivå så flyttas man upp till nån av våra träningsgrupper Björnarna eller Älgarna.
 
    VUXEN NYBÖRJARE – för nya orienterare från över tonåren och äldre. Här går vi genom grunderna med karta och kompass från grön och vit nivå och avancerar sedan successivt upp mot svårare nivåer individanpassat.
 
För ungdomar som förra året var med i våra grupper Björnarna, Älgarna eller Tonårsgruppen behövs ingen anmälan just nu. Det är bara att ansluta sig till träningarna som vi informerar om. Vi har ju redan nu aktiviteter på onsdagskvällarna, men längre fram mot barmarkssäsongen så utökas antalet aktiviteter. Håll koll på informationen i veckomejlen, på hemsidan och på Facebook!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *