Blir vi 150 UOK:are på O-ringen i Ö-vik?

juli 18, 2018 Tjelvar No comments exist

Vi är ca 110 UOK:are som i nuläget är anmälda för att vara med på O-ringen i Ö-vik som inleds på söndag 22 juli. Men vi blir säkert många fler som ska vara  med på hela, eller delar, av tävlingsveckan. Fortfarande finns ju möjligheten att anmäla sig för att vara med – enstaka dagar och t.o.m. hela 5-dagarstävlingen.

De allra flesta från Umeå OK  som anmält sig har gjort det till hela 5-dagarstävlingen i någon av dom över 100 olika klasser som erbjuds.  Av våra deltagare som är föranmälda är det 30 stycken ungdomar i åldrarna upp till 16 år – och UOK:s största klass med sex deltagare från klubben är D 12.

Det finns alltså möjlighet att anmäla sig ännu – läs mer om det på: http://oringen.se/213/hoga-kusten-2018/tavling/bokningsguide.html

Lycka till alla O-ringendeltagare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *