Bra på USM – Lea 12:a i D15!

september 1, 2018 Tjelvar No comments exist

Våra sex UOK-ungdomar orienterade bra på en svår långdistanstävling på USM utanför Luleå. Allra bäst sprangLea Edvardsson som kom 12.a i D 15 på USM:s långdistans idag efter ett jättebra lopp där hon framförallt avslutade starkt och avancerade från 28:e plats efter knappt halva banan till 12:e!!!

I H 16 sprang Jakob Nilsson in på 23:e plats och hans lopp var lite omvänt jämfört med Leas – efter knappt halva låg Jakob på 10.e plats – och tappade sedan lite på slutet. I samma klass kom Viktor Holmgren 36:a – bra det också.

I H 15 sprang våra tre UOK:are in på bra placeringar med Isak Lundholm snabbast på 25:e plats, minuter efter på 29:e plats kom Rasmus Eriksson och Oskar Ådahl var 39:a – ytterligare tre minuter efter.

Bra jobbat av alla – och tänk på att det är över 100 startande i varje klass på USM – så det är tuff konkurrens!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *