Nära för Åsa och Klara på medel-SM-kvalet

september 14, 2018 Tjelvar No comments exist
Totalt 43 sekunder skiljde för Åsa Otterbjörk och Klara Yngvesson för att greja två A-finalplatser på kvalet på medeldistans-SM i Småland idag.
 
Åsa var 11:a och därmed placeringen utanför A-final i sitt kvalheat och var 29 sekunder från att få springa i A-finalen. Klara var13:e i ett mycket jämnt kvalheat och var bara 14 sekunder från den åtråvärda tiondeplatsen.
 
Riktigt bra gjort av båda två som nu får springa B-final under lördagsmorgonen och sedan ladda upp inför söndagens stafett där dom får sällskap av Stina Nilsson, som tyvärr inte kunde vara med på medeldistansen.
 
Louise Ramebäck gjorde SM-debut i D 18 och kom på 23:e plats i sitt heat och var dryga fem minuter från A-final och bara 25 sekunder från B-final. Nu blir C-final imorgon istället, men bra gjort av Louise också som höll ihop sitt lopp på ett bra sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *