Säsongen slut – nej inte alls….

september 20, 2018 Tjelvar No comments exist

Mycket återstår av orienteringssäsongen 2018 – en hel månad till finns det massor av häftiga grejer att vara med på. Här lite påminnelser:

Anmälan till att vara med på Martinsonscup-avslutningen i Vindeln söndag 30/9 ska vara gjord på https://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=549– alltså via klubbaktiviteter. Anmäl senast fredag (21/9) här även om du/ni inte vill ha plats i vår gemensamma buss till tävlingarna – då skriver du bara ”Ej buss” som kommentar. Tränarna för de olika ungdomsgrupperna tar sedan ut vilka som ska springa tillsammans bland dom som anmält intresse och tränarna fixar också anmälan till själva tävlingen.

På lördag kan du prova på den häftiga grenen Mountainbikeorientering vid SCA Arena (cykelstadion) i Obbola. Starta när du vill mellan 10-11 och instruktion/information ges kl. 10.00, 10.20 och 10.40. Kartställ kan lånas i mån av tillgång!

På söndag åker vi till Lycksele. 53 stycken har bokat plats i den buss som vi kör dit och speciell information har gått ut till alla som anmält sig för det.

Till sist en påminnelse om 25-manna i Stockholm 5-7/10 och vår klubbresa dit med avresa med buss vid lunchtid fredag 5/10. Vi behöver fortfarande några till löpare för att få ihop två egna UOK-lag så vi hoppas att några till är intresserade att följa med nu – anmäl via https://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=549

senast på måndag 24/9!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *