Börja orientera! Alla grupper fulla – bara köplatser nu.

februari 27, 2019 Tjelvar No comments exist

Fredag 1 mars kl. 07.30 öppnar vi anmälan för våra grupper för nya orienterare. Vi har begränsat med platser i de olika grupperna och det är ”först-till-kvarn-principen” som gäller för att få plats.  Klicka på ”Börja orientera med Umeå OK-knappen” som kommer här på startsidan för att få mer information och för att komma till anmälan.

De här grupperna kan man anmäla sig till:

SKOGSLEK – OBS GRUPPEN FYLLD SÖNDAG 3/3 – MEN VI TAR EMOT ANMÄLNINGAR FÖR EVENTUELLA RESERVPLATSER!
För barn mellan 7-8 år (födda 2011 -2012). Här fokuserar vi främst på att leka och ha roligt i skogen. Vi har våra träffar på våren på måndagar kl 18 under tiden 6/5-10/6.

IGELKOTTARNA (NYBÖRJARGRUPP)

OBS GRUPPEN FYLLD 22/3 – MEN VI TAR EMOT ANMÄLNINGAR FÖR EVENTUELLA RESERVPLATSER! För barn från 9 år och äldre (födda 2010 och tidigare). Här lär vi oss grunderna i orientering samtidigt som vi leker och har roligt tillsammans. Vi har träningar på våren måndagar kl 18 från den 6/5 till den 10/6, eventuellt kommer vi också ha en introduktionsträff  måndag 29/4.  Vi kommer också att ha några träffar på torsdagar i maj.

NYBÖRJARGRUPP FÖR VUXNA –

OBS GRUPPEN FYLLD 12/3 – MEN VI TAR EMOT ANMÄLNINGAR FÖR EVENTUELLA RESERVPLATSER!
Vuxengruppen har också sina ledarledda träffar på måndagskvällar på samma tider, datum och platser som barn- och ungdomsgrupperna. Dessutom finns möjlighet att delta på s.k. motionsorienteringar på torsdagskvällar och helger.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *