H16-Isak SM-trea i H18

februari 23, 2019 Tjelvar No comments exist

Grattis Isak Lundholm som tog brons i H18-klassen på SM i skidorientering med masstart idag. Isak liksom Rasmus Eriksson, som blev sjua,tävlar egentligen i H16 men tävlar nu i helgen alltså mot äldre konkurrenter. Isak var drygt fem minuter efter segraren och Rasmus var ytterligare nästan fem minuter efter. Imorgon klassar dom upp sig och kör juniorstafetten (H20) tillsammans.


Klara Yngvesson gjorde nog säsongens bästa lopp när hon blev sexa i D21 och bara var 2.35 efter inte helt okända mästarinnan Tove Alexandersson. Imorgon kör Klara stafetten med vårt nyförvärv från Estland Kaisa Rooba, som idag var femma i D20. Välkommen förrresten till UOK – Kaisa!


I H21 var det en kvartett UOK:are som kom till start och i en jämn tävling kom Erik Blomgren på sjunde plats, drygt 2,5 minut efter Moras ryske stjärna Andrey Lamov som vann.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *