2+4 segrar på O-ringens två första etapper

juli 23, 2019 Tjelvar No comments exist
Maja Lundholm på prisceremonin efter första etappen

Det blev två klassegrar första dagen och fyra klassegrar för Umeå OK på den andra etappen av O-ringen i Kolmårdsterrängen. Maja Lundholm i D 13 och Elisabeth Fries i D 60 upprepade sin segrar från måndagsetappen och visar en strålande stabilitet och jämnhet. Å självklart är dom också i sammanlagd ledning efter två dagars tävlande när det nu stundar vilodag inför de tre sista etapperna torsdag-lördag.

I sammanlagd, klar ledning, är också Clas Fries i H65 efter andraplatsen i måndags så kom etappsegern och eftersom den svåraste konkurrenten missade så är ledningen i totalen  nu med fem minuter.

Etappseger blev det också för Fredrik Samuelsson som var snabbast i H 40 Motion och han har nu, inofficiellt, utsetts till UOK:s mest ojämne O-ringendeltagare. På första dagen var Fredrik 45 minuter efter etappvinnaren och det följdes alltså upp med en seger!!!

Precis som på måndagen var det otroligt många andra bra resultat bland de 104 klubbmedlemmar som startade på den andra etappen. Ett par ungdomsexempel var Otto Timby i H 14 som ligger femma totalt efter sjunde plats på dagens lopp. Märta Östberg i D 11 sprang in på femte plats och klättrade ordentligt i totalen.

Vilodag väntar nu innan de tre sista etapperna återstår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *