UPPDATERING 2019-04-09

Våra träningsgrupper för våren och hösten 2019 är tyvärr fulla. Vid frågor ta kontakt med tjelvar@telia.com.

 

Hann du inte få plats i någon av våra träningsgrupper kan du alltid prova orientera på någon av motionsorienteringarna som finns i närheten av Umeå. Ingen föranmälan behövs. Se http://www.motionsorientering.se/ för mer info.

BÖRJA ORIENTERA MED UMEÅ OK

Anmälan till årets träningsgrupper öppnar 29/2 kl 7.30.
Vad roligt att du vill börja orientera! våren och hösten 2019 har vi ett begränsat antal platser - och det är först till kvarn som gäller för att få plats i någon av de här tre grupperna:

SKOGSLEK
För barn mellan 7-8 år (födda 2011 -2012). Här fokuserar vi främst på att leka och ha roligt i skogen. Vi har våra träffar på våren på måndagar kl 18 under tiden 6/5-10/6.

IGELKOTTARNA (NYBÖRJARGRUPP)
För barn från 9 år och äldre (födda 2010 och tidigare). Här lär vi oss grunderna i orientering samtidigt som vi leker och har roligt tillsammans. Vi har träningar på våren måndagar kl 18 från den 6/5 till den 10/6, eventuellt kommer vi också ha en introduktionsträff måndag 29/4. Vi kommer också att ha några träffar på torsdagar i maj.

NYBÖRJARGRUPP FÖR VUXNA
Vuxengruppen har också sina ledarledda träffar på måndagskvällar på samma tider, datum och platser som barn- och ungdomsgrupperna. Dessutom finns möjlighet att delta på s.k. motionsorienteringar på torsdagskvällar.

Kostnaden för att vara med i de olika grupperna för hela året är följande:
Deltagaravgift för att vara med i Skogslek, nybörjargruppen för barn och ungdomar samt nybörjargruppen för vuxna är 100 kr + medlemsavgift i Umeå OK för hela 2019 som är:

- 700 kr för hela familjen
- 300 kr för enskild vuxen
- 200 kr för ungdomar

Hur betalar man? Jo - när du/ni fått bekräftelsemejl om plats så får ni också information om hur ni ska betala.

Undrar du något innan anmälan? Ta kontakt med Tjelvar Otterbjörk på tjelvar@telia.com

 

Är du inte med i någon av våra träningsgrupper kan du alltid prova orientera på någon av motionsorienteringarna som finns i närheten av Umeå. Ingen föranmälan behövs. Se http://www.motionsorientering.se/ för mer info.