borjaorientera

Uppdatering 2024-03-10

Anmälan är nu stängd till till våra grupper för nya orienterare eftersom platserna har tagit slut. Vi tackar för visat intresse. Och för er som inte hann anmäla er i tid rekommenderar vi att ni provar orientering på annat sätt 2024. Vi rekommenderar de här tre olika aktiviteterna som erbjuds:

Hitta hem på Ersboda och Hitta hem på Ålidhem - gratis prova på aktiviteter för alla åldrar några torsdagskvällar i maj och juni, och sedan igen i slutet av augusti. Mer info kommer att presenteras här på www.umeaok.se när det närmar sig. Samlingen kommer vara vid parkeringen vid Coop Östra Ersboda och i Dungen bakom Ålidhem centrum.

Umeå OK arrangerar Naturpasset - med kontroller som man orientera sig till när man vill under tiden maj-september. Vi har tre olika paket med flera kartor i varje som kan köpa på flera apotek och flera av Coop-butikerna i Umeå och även på Team Sportia och Intersport.

Tillsammans med andra orienteringsklubbar i Umeå ordnar vi motionsorienteringar, oftast en gång i veckan på olika ställen i Umeå. Där finns det banor i olika längder och svårighetsgrader som man kan välja mellan.

Här finns information om våra träningsgrupper. 

traninguok