januari 16, 2019 Tjelvar No comments exist

Vi har förlängt anmälningstiden till vår klubbresa till Saxnäs 8-10 februari. Anmälan senast 23/1 via Eventor.
Det är också bestämt att det blir alternativ A när det gäller restider:

Det innebär att vi åker kl. 8.00 på fredag 8/2 från Umeå och avslutar i Saxnäs med lunch på söndag 10/2 så att vi är tillbaka i Umeå kring kl. 18-19 på söndag kväll.
Just nu finns det ca 15 lediga platser på Saxnästuren!

Det finns också platser kvar till vårt träningsläger i Lettland 12-18 april – anmälan där också via Eventor.

januari 13, 2019 Tjelvar No comments exist

Tre segrare igår blev tvåor idag när de stora skidorienteringstävlingarna i Mora fortsatte med långdistans. Erik Blomgren blev återigen bäste svensk när han åkte in som tvåa i H 21 efter ryske Andrey Lamov.

Isak och Maja Lundholm i H 16 och D 14 blev också tvåor efter nya fina lopp – men den här gången blev pappa Andres familjens etta – låt vara i en ÖM-klass men en seger är alltid en seger!
Nästa helg är det säsongspremiär på hemmaplan i skidorientering med den första i raden av VOF-cup-deltävlingar på Nydala. Anmälan senast fredag 18/1 via Eventor där det också finns mer information.

januari 12, 2019 Tjelvar No comments exist

Tre segrar och ännu fler bra resultat av tio UOK:are på plats i skidorienteringstävlingarna i Mora idag! Erik Blomgren vann H21-klassen och visade fin form genom att bl.a. slå flerfaldige världsmästaren, ryssen Andrey Lamov. Syskonen Isak och Maja Lundholm vann H 16 och D 14 och i H16 blev Rasmus Eriksson tvåa bakom Isak. Bra jobbat också av Tuva Sirviö som blev femma i D14.Klara Yngvesson kom åtta i D 21 och var inte långt efter dom som var närmast före. Och vår stockholmsbaserade schweizare Christian Spoerry, som lagt ner sin elitsatsning, imponerade med att bli sjua i H 21 – bara dryga tre minuter efter Erik som vann!

Tuva och Maja tillsammans med världens bästa orienterare, skidorienterare och ”skyrunner” – Tove Alexandersson (rösta på Tove om Jerringpriset!)
januari 9, 2019 Tjelvar No comments exist

Anmälningstiden till vårt vinterklubbläger i Saxnäs 8-10/2 går ut på söndag 13/1. Anmäl dig här
Å där kan du också anmäla dig till vårt träningsläger i Lettland 12-18 april.

januari 9, 2019 Gunnar No comments exist

Välkommen till årets första klubbmöte förutom presentation om framtida aktiviteter, presentation av årets UOK:are och avtackningar så finns det möjlighet att prova och beställa klubbkläder. Mer info om subventioner kommer senare här.