10-mila över – vi kämpade bra

maj 3, 2010 Tjelvar No comments exist

Så är 10-milaäventyret över för denna gång. Många av oss hade svårt att hålla ihop orienteringen, men vi kämpade bra och lärde oss mycket. Ungdomslaget med Stina, Esmeralda, Henrik och Anton slutade på 186:e plats av knappt 300 startande och klättrade stadigt under hela tävlingen uppåt i resultatlistan.

Våra tre damlag blev 123:a, 251:a och tredjelaget fick bryta. Tjejerna på startsträckan hade problem med orienteringen framförallt i början av banorna, men det gav till följd att både UOK-ettan och lag 2, precis som ungdomslaget, kunde klättra i resultatlistan sträcka efter sträcka.

Herrlaget fick en riktig olycklig start eftersom vi i princip redan efter en meters löpning var diskade då vår startman tog fel karta. Men laget fortsatte att springa ändå och vi startade på alla sträckor och fick njuta av härlig orientering och vacker östgötsk natur.

Nu har vi lärt oss massor inför nästa stora stafetter, Venla- och Jukolakaveln i Finland 19-20 juni. Å nästa år på 10-mila i trakterna av Tullinge – då ska ni få se på annat…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *