5 nya DM-tecken i Piparböle

augusti 31, 2014 Tjelvar No comments exist

Umeå OK tog hem fem titlar i långdistans-DM – trots att det ”bara” blev tre klassegrar i tävlingsklasserna. Jenny Wegebro i D 18, Åsa Bäckstrand i D 40 och Lennart Karlsson i H 60 var snabbast i sina klasser, medan Åsa Otterbjörk i D 21 och Lena Timner var tvåor, men bästa västerbottenslöpare och därmed distriktsmästare.

Glädjande många av våra ungdomar sprang också bra och visar att dom blir allt säkrare på att springa själva. Å en annan som vi kan glädjas med är junioren Emil Nilsson som blev trea i DM i H 21-klassen. Emil har gått framåt i år och lite i skymundan så har han bl.a. presterat ett topplopp på NM för ett par veckor sedan då han i hård konkurrens blev nia i H 21 och bara 3,5 minut efter segraren på medeldistansen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *