PRELIMINÄRT TRÄNINGSPROGRAM 2019/2020

November – April

Måndagar 18.50 -19.50
Ungdomsträning för födda 2007-2010 med antingen utomhuslöpning, lekar och en del orienteringsövningar. Eller inomhusträning med rörelseövningar , lekar  och andra övningar-  Samling sker i ett av omklädningsrummen på norra Ålidhemsskolans gymnastiksal. Pannlampa och reflexväst behövs och lämpliga skor och kläder behövs när det är utomhusträning. Och inneskor och lätt klädsel när det är inomhusträning. Innehållet i respektive veckas måndagsträning meddelas i veckomejlen. Ansvariga tränare är Åsa Otterbjörk och Kaisa Rooba.

Onsdagar 19.00
Cirkelträning med inriktning på löpstyrka på Carlshöjdsskolans gymnastiksal. Lars Nilsson eller Anna-Sara Claesson håller i träningen som är anpassad för Tonårsgruppen med möjlighet för äldre att haka på.

Söndagar 10.00
Långdistanspass (jämna veckor) och intervallpass (udda veckor) vissa söndagar med karta för juniorer och seniorer där också yngre och äldre kan delta. Mer info om passet kommer via facebookgruppen ”Umeå OKs öppna träningsgrupp”. Samling vid huvudentrén till Iksu sport.

 

 Maj– juli (delvis uppehåll sista halvan av juli)

Måndagar 18.00
Nybörjar- och ungdomsträning med samling  på olika platser i närheten av Umeå. (Slutar i mitten av juni)

Tisdagar kl. 18.15
Teknikträning för 13 år och äldre med övningar på orange, violett och svart nivå på olika platser utanför Umeå.

Onsdagar 18.00                                                                                                                                                                                                                       Löpintervaller anpassat för Tonårsgruppen och HD21-löpare i första hand, samling 18.00 på olika platser

Motionsorienteringar, oftast i form av Veckans banor i närheten av Umeå. Se www.motionsorientering.se för mer info

 

Augusti – september

Måndagar 18.00
Nybörjar- och ungdomsträning med samling på olika platser i närheten av Umeå.

Tisdagar kl. 18.15 ( i september samling 17.45)
Teknikträning för 13 år och äldre med övningar på orange, violett och svart nivå på olika platser utanför Umeå.

Onsdagar 18.00                                                                                                                                                                                                                        Löpintervaller anpassat för Tonårsgruppen och HD21-löpare i första hand, samling 18.00 på olika platser.

Motionsorienteringar, oftast i form av Veckans banor i närheten av Umeå. Se www.motionsorientering.se för mer info