naturpassheader1

Umeå Orienteringsklubb i samarbete med

presenterar SKOJ PÅ HOJ 2021 i två varianter.
Säljstart 6/5-2021

Välkomna till en ny säsong av Umeå OK:s naturpassarrangemang 2021

Efter succén och rekordåret 2020 då vi räknar med att nästan 10 000 olika personer deltog i våra arrangemang återkommande är det nu dags för 2021 års upplaga.

Vi bjuder på vårt gamla populära upplägg, men kryddar det med några nyheter och utökningar också i år.

Nytt är att vi har en ny huvudsamarbetspartner för vårt flaggskepp - Skoj På Hoj. Det är Coop Nord som är med och stöttar arrangemanget och i år innebär det bl.a. att vi har Coop-kontroller på alla 10 Coop-butiker i Umeå..

En annan nyhet är att, vi på begäran utökar antal områden i skogsorienteringspaketen Dra Åt Skogen till fyra olika kartor och att antalet kontroller  utökas till 70 st.

Vi erbjuder dessutom helt nya och uppdaterade orienteringskartor över Carlshem/Grössjön och Hamptjärnsområdet och i vårt paket i Holmsund/Obbola har vi en helt ny karta över Kroklandet.

Gång På Gång - vår promenadorientering i centrala Umeå där man parar ihop fotografier med inritade kontroller på kartan flyttar  fokus lite väster ut jämfört med tidigare och antalet kontroll/fotografier ökas också på.

Men det som inte ökar är priset - vi fortsätter med vår lågprislinje och har kvar samma prisnivå som de senaste åren!

Varmt välkomna till 2021 års upplaga av Umeå OK:s natupassarrangemang:

SKOJ PÅ HOJ - DRA ÅT SKOGEN  - HOLMSUND/OBBOLA - GÅNG PÅ GÅNG

Inget digitalt Skoj På Hoj 2021

Vi måste nu meddela att vi gett upp hoppet om att kunna lansera en digital variant av Skoj På Hoj under 2021. Vår leverantör av tjänsten har inte lyckats sy ihop den avtalade beställningen i tid och vi måste nu sluta hoppas på att kunna lösa det här innan sommaren.

Vi är förstås ledsna över att behöva ge det här tråkiga beskedet, vi vet att det är många med oss som längtat efter att få hitta kontroller på digital väg via sin telefon.

Nu räknar vi med att jobba vidare med det här så att vi i god tid innan Skoj På Hoj-säsongen 2022 ska ha en färdig och noga utprovad variant av en digital version.

Rättelser

Kontrollbeskrivningen på kontroll 34 saknas - kontroll 34 sitter på en lyktstolpe.