borjaorientera

Uppdatering 3/4-22
Våra träningsgrupper för vår- och höstterminen 2022 är tyvärr fulla.  Vid frågor kontakta tjelvar@telia.com 

Anmälan för 2022 öppnade 5/3 kl 9.00 och är nu full.

Vi tar emot nybörjare i våra olika grupper varje vår kring månadsskiftet april/maj. Anmälan till grupperna brukar öppnas kring den 1 mars, men håll utkik på vår hemsida eller facebooksida om nyheter kring det.

Vi har tre olika grupper för nybörjare. Dels vår Skogslekgrupp för barn som under året fyller 7 eller 8 år, dels en nybörjarträningsgrupp för barn /ungdomar 9 år och äldre och sedan en grupp för vuxna som inte har hållit på med orientering tidigare.

Är du redan orienterare, eller i alla fall kan orientera,  och vill vara med i Umeå OK:s verksamhet kan du mejla till tjelvar@telia.com med dina frågor.

Vill du prova att orientera på egen hand rekommenderar vi i första hand vår Naturpasspaket som Dra Åt Skogen (orientering i skogen till fots) och Skoj På Hoj (enkel orientering på cykel i bebyggelse i hela Umeå). Mer om dom här aktiviteterna kan du läsa på www.umeaok.se/naturpasset

Ett annat sätt prova på orientering är att delta i de motionsorienteringar som  arrangeras av olika klubbar ungefär en gång i veckan från mitten av april till månadsskiftet sep/okt.  På motionsorienteringarna finns banor i olika längd och svårighetsgrad. På www.motionsorientering.se/umea får du veta mer

traninguok