Medlemskap

Bli medlem

Umeå OK välkomnar alla som vill delta i klubbens verksamhet eller vill stödja klubben genom att bli medlemmar.

För 2023 så gäller de här avgifterna för ett års medlemskap:

200 kr för ungdomar upp till 20 år (födda 2003 och senare)
300 kr för 21 år och äldre (födda 2002 och tidigare)
700 kr för familjer (barn i orienterarfamiljer betalar egen medlemsavgift när de uppnått seniorålder)

Som medlem får du förutom de flesta anmälningsavgifter till tävlingar också subventionerat deltagande på klubbresor, läger och också köpa klubbens tränings- och tävlingskläder till rabatterat pris.

Du kan bli medlem i klubben genom att skicka in ett e-mail till medlem@umeaok.se ( eller dan.edvardsson@gmail.com ) . Du betalar medlemsavgiften via faktura som vi skickar till dig via e-mail som du sedan betalar´. Du ska i e-mailet samtidigt uppge Ange vem som betalar, och skicka samtidigt ett mejl till info@umeaok.se mednamn, personnummer, adress, telefonnummer och e-mailadress på de som omfattas av medlemsansökan, t.ex. alla familjemedlemmar. Om bara barn ska vara medlem behöver ni uppge samma uppgifter för en vårdnadshavare i medlemsansökan.

Du som är medlem sedan tidigare får i början av varje år en faktura för att betala in medlemsavgiften.


Varje vecka skickas också en veckoinformation med detaljer om kommande veckas aktiviteter via epostlistan UOKMAIL. För att få tillgång till denna veckoinformation och andra utskick om klubben skickar du som är UOK-medlem, eller förälder till ett barn som är medlem, en e-post till bjorn.sandstrom@ume.se från den epostadress du vill ansluta. Skriv en eller ett par rader om vem du är och varför du vill få UOKMAIL

Observera: Genom att bli medlem i Umeå OK godkänner du att vi hanterar personuppgifter som t ex namn och adress i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen). Du tillåter även att bilder som tas på dig i samband med träning/tävling och andra klubbaktiviteter kan publiceras på sociala medier eller hemsida. Känner du dig det minsta tvekande till att få din bild publicerad, har frågor eller funderingar angående detta ta kontakt med klubbens ordförande.

Vill du veta mer innan du bestämmer dig, skicka din fråga till info@umeaok.se!