maj 14, 2024 Tjelvar No comments exist
Idag blev det klart att Umeå OK:s Tuva SIrviö är en av fyra uttagna D18-tjejer till Ungdoms-EM i Polen i slutet av juni. Fullt väntat och välförtjänt efter en strålande vårsäsong med bl.a. dubbla segrar premiärhelgen av Swedish League i Skåne
Tuva var med i diskussionen kring en plats i junior-VM-laget till Tjeckien också, men den gobiten med ett JVM får vänta.
Mer om uttagningarna finns på https://www.orientering.se/utova-och-folj/nyheter/sveriges-trupper-till-eyoc-och-jvm/
april 17, 2024 Lillemor Örebrand 1 comment

Vi ber så mycket om ursäkt för stöket med att klubbens e-postadresser inte fungerat under några veckor. Anledningen till att dessa inte fungerat ligger helt hos vår leverantör. Vi hoppas nu att allt fungerar som det ska igen!

mars 29, 2024 Tjelvar No comments exist
Tuva Sirviö övertygade och vann överlägset i premiären av Swedish League i Skåne på långdistans på långfredagen vann hon med över tre minuter före närmaste konkurrenter efter ett mycket bra orienteringslopp med snabba ben och smart huvud!
mars 18, 2024 Tjelvar No comments exist
Med stöd av bl.a Svenska Postkodsstiftelsen och deras projekt Grannskapsinitiativet kommer Umeå OK under 2024 driva ett projekt med drop-in-orienteringar på Ersboda och Ålidhem.
Genom Grannskapsinitiativet vill Postkodstiftelsen bidra till ökad trivsel, välbefinnande och hälsa i närområdet. Vi är därför väldigt glada över att stötta Umeå Orienteringsklubb som genom en mängd roliga orienteringsaktiviteter i pop up-format, fika och umgänge skapar sammanhållning i grannskapen Ålidhem och Ersboda. säger Marie Dahllöf, Generalsekreterare för Svenska Postkodlotteriets stiftelse.
februari 28, 2024 Tjelvar No comments exist
Fredag 1/3 kl. 07.00 på morgonen öppnar vi vår anmälan för nya orienterare i tre olika gruppper: Skogslek för barn födda 2016-2017, Nybörjarträning för ungdomar födda 2015 eller tidigare och Nybörjare vuxna. Klicka på ”Börja orientera-länken” uppe till höger här på startsidan för att komma till anmälan när den öppnar. Först till kvarn gäller för de platser som vi kan erbjuda.
februari 28, 2024 Tjelvar No comments exist

Vid Umeå OK:s årsmöte avgick Gunnar Tiger efter 13 år som sekreterare i klubben. Gunnar avtackades med blommor och choklad för sina fina insatser i klubben och för lång och trogen tjänst. TACK Gunnar!