Eventor – Nya vägen att anmäla sig till tävlingar

mars 18, 2010 Henrik No comments exist

Nu tinar snön och det är dags att anmäla sig till vårens tävlingar. Ett nytt anmälningssystem har tagits i bruk sedan den 1 februari.

Numera anmäler man sig på följande sida till tävlingar: http://eventor.orientering.se

Logga in genom att trycka på den orangea knappen upp i vänstra delen av bilden.

Det finns två olika sätt att logga in:

  1. Använd ditt personliga Idrottonline-användarnamn samt tillhörande lösenord. På detta sätt får du tillgång till alla servicefunktioner. Har du tappat bort dina inloggningsuppgifter för Idrottonline måste du själv kontakta Idrottonline och be dem att skicka uppgifterna på nytt.
  2. Logga in som klubbmedlem. Välj då Umeå OK i menyn på den nedre inloggningsrutan. Klubblösenordet är samma som förut. Du får inte tillgång till all personlig service men kan anmäla dig till tävlingar.

Efter att du loggat in kan du gå till tävlingskalenderns och söka rätt på den/de aktuella tävlingarna. Det finns även flikar som innehåller pdf-filer med information om hur du kan använda eventors sida. Detta system är fortfarande ungt och under utveckling så det kan komma nyheter under året som kommer.

Jag får önska en lyckosam säsong 2010!

Erik Johansson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *