10-mila med Umeå OK

april 3, 2011 Tjelvar No comments exist

Den 30 april-1 maj – är det dags för årets upplaga av 10-milastafetterna. Vi har anmält två damlag (5 sträckor) och ett herrlag (10 sträckor) utifrån den intresseanmälan vi samlade in tidigare. Nu vill vi ha in definitiv anmälan, senast TORSDAG 7 APRIL är slutdatum för anmälan!

Framförallt i herrlaget finns det vakanta platser som behöver fyllas – men det kanske blir några av tjejerna som dubblerar?
Ni som tidigare har anmält intresse för att vara med behöver inte göra det igen, men nu öppnar vi dörrarna för fler att anmäla sig.

Resan till 10-mila kommer att ske med buss från Umeå fredag 29 april vid lunchtid. Vi hämtar upp vårt resesällskap i form av OK Nolaskogsarna i Ö-vik och åker sedan till Upplands Väsby där vi övernattar på hotell i 4-bäddsrum. Lördag morgon åker vi vidare till tävlingen i trakterna av Tullinge söder om Stockholm och 10-miladygnet övernattar vi i militärtält. Mitt på dagen på söndag åker vi hemåt igen och är hemma i Umeå vanlig (?) läggtid söndag kväll. Vill du följa med på resan utan att delta i stafettlagen går det också bra – för första gången i 10-milahistorien erbjuds det öppna banor som man kan springa när man vill under 10-miladygnet!

Anmälan för att vilja delta på denna klubbresa, antingen som stafettlöpare eller som supporter/öppna-banor-löpare gör du till tjelvar@telia.com senast nu på torsdag 7 april – har du frågor kring det här kan du också höra av dig på samma mejladress!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *