Margita avtackad efter mer än 15 år som kassör i UOK

februari 22, 2023 Tjelvar No comments exist
Margita Sundell avslutar sitt kassörsuppdrag i Umeå OK

Efter årsmötet för Umeå OK har vi nu på hela klubbens vägnar varit och tackat Margita Sundell för allt fantastiskt arbete hon gjort i mer än 15 års tid med att sköta kassörsjobbet i klubben. De två senaste åren har hon gjort det utanför styrelsen, men under alla andra år har hon varit en uppskattad medlem av styrelsen i klubben. Stort tack Margita!
Vid årsmötet avslutade Erika Knutsson, Andreas Lundholm och Johanna Thelaus sina uppdrag i styrelsen – tack för era insatser! Välkomna som nya ledamöter i styrelsen är nu Viktor Holmgren, Niklas Timby och Lillemor Örebrand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *