Våra träningsgrupper

Övergripande träningsansvar:

Tjelvar Otterbjörk (telefon 070-617 17 30) och Mattias Berggrund

För frågor om våra träningar och grupper, ta kontakt med Tjelvar Otterbjörk. 

SKOGSLEK

För barn mellan 7-8 år. Här fokuserar vi främst på att leka och ha roligt i skogen.

Vår ledare är Elin Olofsson.  

IGELKOTTARNA

Vår nybörjargrupp för barn från 9 år och äldre. Här får du lära dig grunderna i orientering samtidigt som vi leker och har roligt tillsammans. Tränare är Mattias Karlsson, Petra Käck, Maria Ahnlund och Erik Abel.
 

UGGLORNA

Fortsättningsgrupp för dig som är 9-10 år.
Tränare är Camilla Lingbro Dömstedt, Ann-Sofie Johansson och Bert Eriksson.

 

RÄVARNA

Fortsättningsgrupp för dig som är 11-13 år.
Tränare är Agneta Fries, Åsa Otterbjörk och Åsa Bäckstrand.
*

TONÅRSGRUPPEN

För dig som är eller fyller 13 år och äldre. Tonårsgruppen har även deltagare från andra klubbar i Umeåregionen. Tränare är Anna Karin Nilsson, Mattias Berggrund, Cecilia Rydberg och Lars Nilsson.

NYBÖRJARGRUPP FÖR VUXNA

Varje vår och höst har vi även en grupp för vuxna nybörjarorienterare. Perfekt för dig som har ett barn som orienterar i någon av våra grupper eller för dig som insett att orientering verkar roligt och kanske vill få nya minnen än när du gick vilse på skolorienteringen.

UMEÅ OK'S ÖPPNA TRÄNINGSGRUPP

Utöver ovanstående träningsgrupper finns även en öppen träningsgrupp under Vintern 2018/2019 där juniorer och seniorer, oavsett klubb och ambitionsnivå, är välkomna att delta på. Träningarna anpassas så att alla kan vara med och få bra träning utifrån sina förutsättningar. För mer information se facebookgruppen Umeå OKs öppna träningsgrupp.