Bli medlem

Umeå OK välkomnar alla som vill delta i klubbens verksamhet eller vill stödja klubben genom att bli medlemmar.

För 2024 gäller de här avgifterna för ett års medlemskap:

300 kr för ungdomar upp till och med 20 år.
400 kr för 21 år och äldre.
900 kr för familjer (barn i orienterarfamiljer betalar egen medlemsavgift när de uppnått seniorålder (21 år))

Som medlem får du förutom de flesta anmälningsavgifter till tävlingar också subventionerat deltagande på klubbresor, läger och erbjuds även köpa klubbens tränings- och tävlingskläder till rabatterat pris.

Du kan bli medlem i klubben genom att skicka ett e-mail till medlem(a)umeaok.se. I e-mailet ska du uppge namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-mailadress på de som omfattas av medlemsansökan (t.ex. alla familjemedlemmar). Medlemsavgiften betalar du sedan via faktura som skickas till dig via e-mail. Om ett barn ska vara medlem behöver ni även uppge samma uppgifter för en vårdnadshavare i medlemsansökan.

Du som är medlem sedan tidigare får i början av varje år en faktura för att betala in medlemsavgiften.  

Varje vecka skickas en veckoinformation ut till medlemmar, med detaljer om kommande veckas aktiviteter, via epostlistan UOKMAIL. För att få tillgång till denna veckoinformation och andra utskick om klubben kan du skicka ett e-mail till bjorn.sandstrom(a)ume.se från den e-mailadress du vill ansluta. Skriv en eller ett par rader om vem du är och varför du vill prenumerera på UOKMAIL. Vårdnadshavare till orienterande barn behöver inte själva vara medlemmar för att kunna ta del av UOKMAIL.

Observera: Genom att bli medlem i Umeå OK godkänner du att vi hanterar personuppgifter som t.ex. namn och adress i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen). Du tillåter även att bilder som tas på dig i samband med träning/tävling och andra klubbaktiviteter kan publiceras på sociala medier eller hemsida. Känner du dig det minsta tvekande till att få din bild publicerad, har frågor eller funderingar angående detta ta kontakt med klubbens ordförande.

Vill du veta mer innan du bestämmer dig, skicka din fråga till info(a)umeaok.se!