Dags att tävla?

1
För att anmäla dig till en orienteringstävling ska du logga in på eventor.orientering.se.

2
På eventor finns olika inloggningsalternativ. Du kan använda ett välja ett personligt konto eller logga in med klubbens gemensamma. Som medlem i Umeå OK har du en personlig användare i Eventor och Idrott Online och du kan själv uppdatera dina personuppgifter. För att få information om inloggning eller dina inloggningsuppgifter kontakta medlemsansvarig dan.edvardsson@gmail.com eller medlem@umeaok.se

3
När du loggat in går du till tävlingskalendern och söker rätt på den tävling du vill vara med på och du kan då anmäla både dig själv och andra i klubben t ex dina familjemedlemmar. Har du frågor kan du kontakta medlemsansvarig Dan Edvardsson. Allmänna frågor om hur tävlingar går till kan du ställa till info@umeaok.se eller  till facebookgruppen.

Vill du inte springa tävlingsklass?
På alla tävlingar finns något som kallas för öppna klasser. Dessa kan du anmäla dig till på plats eller i förväg via eventor. I de öppna klasserna väljer man själv vilken svårighetsgrad man vill springa och man får fri starttid. Perfekt för dig som vill prova tävla för första gången.