Umeå OKs tjejsatsning

januari 28, 2010 Tjelvar 1 comment
Delar av UOK:s tjejsatsning. Från vänster: Anna Hallmén, Åsa Lindqvist, Carolyn Faithfull, Sanna Rönnlund, Johanna Hallberg, Johanna Selling och Linnea Olofsson. Foto: Tjelvar Otterbjörk.

Umeå OK har startat en Tjejsatsning inför 2010 och långsiktigt. Syftet med den här satsningen är att ge junior- och seniortjejer som bor i Umeå en möjlighet att utvecklas som orienterare i en bra klubbmiljö där dom bor samtidigt som vi också ger våra ungdomar i UOK chansen att få äldre förebilder i klubben på våra träningar, på tävlingar och på våra klubbresor.
Vi har just nu klart med 6 nya D20 och D 21-löpare som bestämt sig för att springa för Umeå OK fr.o.m. 2010. Vi har dessutom ytterligare några löpare som fortfarande funderar på hur de ska göra med klubbtillhörighet. Vi kommer inom kort att berätta vilka tjejer det är som vi välkomnar till Umeå OK.
I satsningen ingår förstås gemensamma träningar – inklusive speciella tjejträningar, helgsamlingar, läger- och tävlingsresor och förstås deltagande i de stora stafetterna med 10-mila, Venla och inte minst vårt eget arrangemang av SM-stafetten.

1 Comment on “Umeå OKs tjejsatsning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *