Bättre upp på dag 2!

juli 26, 2010 Tjelvar No comments exist

Överlag blev det lite bättre resultat på andra etappen jämfört med första dagen för de dryga 50 UOK:are som är med på Oringen i Örebro.

Och det är framförallt ungdomarna och juniorerna som får dagens största rosor:
Systrarna Nilsson klarade medeldistansuppdraget jättebra med en sjunde plats för Stina i D 15 som innebär en nionde plats totalt, storasyster Sofia kom 10:a i D 18 Lång och klättrade också bra i sammandraget. Brorsorna Nilsson bättrade sig också – Anton nu  23:a i H 14 och Emil kryper sakta uppåt i H 16 efter en 37:e plats på etappen.

Landslagstjejen Malin Eriksson springer i D 21 Kort och blev etrappsjua – fast det är ju inte i orientering som Malin får dra på sig landslagsdräkten, utan i innebandy.

Mer om alla UOK:ares resultat kan man läsa på www.oringenonline.com

Eftersom det här skrivs nere i det underbara orienteringslandet Slovenien där vi idag besökt Velika Planina – välkänt för alla UOK:are som var med här nere 2007 – så ska jag berätta at Åsa Lindqvist är kvar på sjätteplats totalt efter tre etapper i damelitklassen och att undertecknad idag klarade lite orientering i praktiken också – trots över 14 min i kilometertid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *