UOK-ungdomar framgångsrika i VB 3-dagars

juni 7, 2011 Tjelvar No comments exist

Umeå OK – en klubb för alla. Det visade vi tydligt upp i samband med Västerbottens 3-dagars där vi var klart största klubb med ca 60 startande de två första etapperna i Aspeå för att sedan spä på det med årets rekordsiffra med 85 startande UOK:are på sista etappen i Norrböle – kul! Naturligtvis gjordes en massa bra insatser i skogarna – låt oss här uppmärksamma några av våra ungdomar/juniorers resultat:

Jenny Wegebro och Lydia Johansson är vårt starka D12-par och för Jennys del blev det etappresultaten 1-1-4 och Lydia hade det bättre och bättre för varje dag med 4-3-2 som placeringsrad.

I H 14 har vi ett stort gäng grabbar som är på gång och slår varandra lite nu och då. Bästa placeringarna i helgens tävlingar tog Anton Eriksson och Johan Bonnedahl med varsina tredjeplaceringar.

I 16-årsklasserna tog Stina Nilsson och Henrik Johansson varsin pallplacering. Stina kom tvåa i söndags i Aspeå och Henrik tog sin silverplats i Norrböle – starkt.

Till sist i denna sammanställning säger vi grattis till Isak Lundgren som vann båda etapperna i den svåra och tuffa Aspeå-terrängen i H 20 Elit.

Sen var det ju många andra UOK:are – både ungdomar och även äldre som hade det roligt i skogarna – å det är ju liksom huvudsaken…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *