UOK-tjejerna slog mer än 1400 lag på Venla

juni 16, 2018 Tjelvar No comments exist

UOK-kvartetten slog drygt 1400 lag, dvs drygt 85% av lagen på Venlakavlen. Placeringen blev till sist 186.

Klara på första sträckan fick en tung start med en grov bom på första kontrollen och passerade första tidsrapporten som 385:e lag innan hon efter en bra avslutning avancerade till 168:e – 8,5 minut efter täten.

Åsa sprang ett bra lopp på andra sträckan och tappade bara tre minuter på täten och plockade 70 placeringar till 98:e. På tredje gjorde Elise ett stabilt lopp utan större extrasvängar, men tappade till 187:a.

Stina var sist ut och började bra och plockade en del placeringar innan det blev ett par bommar och sedan in i väggen på slutet av den 7,9 km långa banan i värmen. Men en plats uppåt blev det i alla fall vid målstämplingen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *