Orientera i Västra Myrbäck i helgen!

augusti 21, 2018 Tjelvar No comments exist

Vi i Umeå OK står i helgen som värdar för två tävlingar. Det handlar om medeldistans- och stafett-DM som avgörs lördag och söndag. Ungefär 160 orienterare har anmält sig i förväg, men det finns chans för många fler att delta eftersom  det finns Öppna Motionsklasser som kan anmäla sig till på plats båda dagarna.

På lördag kan man anmäla sig mellan 13.00-14.00 och starta från 13.30 och på söndag är det anmälan mellan 10.30-11.30 och starta får man göra mellan 11.20-12.00.

Är man inte klubbansluten så betalar man kontant eller via swish.  Till Västra Myrbäck hittar du om du tar vägen mellan Sörfors och Överboda  och därifrån kommer det att vara vägvisning med en orienteringsskärm – och vill du titta på en karta var metropolen Västra Myrbäck ligger så kan du titta här https://kartor.eniro.se/m/wmQzA

VÄLKOMNA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *