KOM-ORIENTERA-ÅK HEM!

april 4, 2020 Tjelvar No comments exist

I enlighet med Folkhälosmyndighetens och regeringens råd, regler, riktlinjer och rekommendationer så anpassar vi vår verksamhet i Umeå OK på bästa sätt. Vår ambition är att fortsätta med träningsverksamheten utomhus under kontrollerade former och nu i april innebär det att vi kör kartträningar på måndagar för våra ungdomsgrupper Ugglorna och Rävarna, och för Tonårsgruppen och för HD21-löpare på tisdagar. Tonårsgruppen/HD21 har också intervallträningar på onsdagar.

När det gäller de traditionella motionsorienteringarna så har vi bedömt att dom inte kan genomföras. Därför erbjuder vi nu istället ett evenemang som kan kallas Veckans Bana – KOM-ORIENTERA-ÅK HEM!

Från lördag-fredag kan man, när man vill, springa en bana med uthängda kontrollmarkeringar. Först ut är vi på Carlshem/Carlshöjd där det finns tre sprintorienteringsbanor att välja på under tiden 4-10 april. Mer info om det här hittar du på https://eventor.orientering.se/Events/Show/29544 där du får reda på hur du får fram en karta m.m.

Men kom ihåg att du ska vara helt frisk för att träna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *