VIKTIGT OM VÅRA TRÄNINGAR I UMEÅ OK

november 11, 2020 Tjelvar No comments exist

Umeå OK:s styrelse har idag, onsdag 11 november, tagit följande beslut om vår träningsverksamhet. Beslutet är taget efter dialog med tonårsgruppens tränare och efter kontakter med medicinsk expertis.

Efter kontakt med medicinsk expertis i form av regionens ansvarige smittskyddsläkare så beslutas att:

Umeå OK:s planerade utomhusträningar på måndagar, onsdagar, lördag och söndagar kan fortsätta att genomföras tills vidare under följande förutsättningar:

  • Ansvariga tränare planerar övningarna så att ett fysiskt avstånd mellan varje individ på minst 1,5 meter kan hållas under hela träningen, och att alla deltagare på träningarna respekterar och följer anvisningar om att hålla detta fysiska avstånd mellan varandra.
  • Deltagare på träningarna får inte åka kollektivtrafik till träningarna, och man får heller inte åka bil till och från träningarna med någon annan än de man bor tillsammans med.
  • Man får absolut inte delta i träningarna om man har minsta symptom på snuva, hosta, halsont eller feber. Om någon i sitt eget hushåll har dessa symptom ska man heller inte delta i klubbens organiserade träningar.

Det åligger alla, tränare, föräldrar och deltagare att gemensamt ansvara för att dessa bestämmelser följs. Det är en förutsättning för att klubbens träningsverksamhet kan fortsätta att bedrivas i det läge vi är i nu.

Detta beslut kan ändras med kort varsel vid ändringar i de allmänna råd och riktlinjer som lämnas av myndigheterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *